Torre espresso logo

Disclaimer

Disclaimer voor Torre espressomachine
Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op [email protected]

Disclaimer voor Torre-espressomachine
Alle informatie op deze website – www.torre-espressomachine.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Torre-espressomachine geeft geen enkele garantie over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Torre-espressomachine) vindt, is strikt op eigen risico. Torre-espressomachine is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden kunnen hebben waarover wij geen controle hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken gaat doen of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update
Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan zullen deze wijzigingen hier prominent worden vermeld.

Leverancier koffiemachine

Koop je een Torre espressomachine dan koop je een professionele handgemaakte espressomachine van hoge kwaliteit uit het hoogste segment. Bij Torre Espresso Benelux ben je aan het juiste adres voor levering, installatie en onderhoud van jouw koffiemachine.

Bent u geïnteresseerd in dit product?

Neem dan contact op met ons via

[email protected]
of vul ons formulier in op de contactpagina.